Görbicz Tamás

Görbicz Tamás

Miért ölték meg Kennedyt? Avagy: a hamisítványok lélektana.

2017. június 19. - görbiczt

A jelenlegi kormánypolitikát meghatározó ideológia kulcs eleme a bizonyos - közelebbről meg nem nevezett - háttérhatalmak aknamunkája, melyek a nemzetállamok és a családok elsöprésével készítenék az utat a globalizáció előtt. A beszélgetések során végül ide lukadunk ki, legyen szó klímáról, migrációról, egyházról vagy sportról.

(Apropó sport: Az andorrai fiaskón szándékosan nem élcelődtem, mert a foci attól jó sport, hogy nem mindig a papírforma jön be. Ami az egyiknek szégyen, a másiknak bravúr. De azért jelentkezhetnének bűnvallásra azok a képviselők, akik ezúttal nem imádkoztak – eleget vagy megfelelően. És hol voltak a focizni tudó angyalok? Na jó, ez csak foci.)

Szóval a háttérhatalom létezésének bizonyítására rendszerint kapok egy videót is, mellyen az interneten álnév alatt működő leleplező társaság, a háttérhatalom hírhedt éberségét kijátszva, közzéteszi a cáfolhatatlan leleplező tartalmat. Ezek között is az engem meggyőzni vagy éppen letaglózni akarók között a legnépszerűbb egy bizonyos Kennedy beszéd, melyben a néhai amerikai elnök leleplezi a háttérhatalmak működését Amerikában. A videó magyar felirattal is elérhető többféle verzióban, nem kis nézettségekkel. Általában olyan bulvárosan hatásvadász címekkel, mint: „A beszéd, amiért Kennedy az életével fizetett”. 

Az idézetek első ránézésre meggyőzőnek tűnnek, háttérhatalmakról, titkos társaságokról van benne szó és arról, hogyan folytatnak ezek nem konvencionális háborút Amerika és a szabad világ ellen. Az első gyanús jel a számomra az volt, hogy az elnököt majd két évvel a beszéd elmondása után ölték meg. Miért vártak ennyit ezek a nagyhatalmú titkos társaságok? Azzal nyugtattam magam, hogy végső soron egy ilyen merényletet megszervezni sokáig tart. De azért – mivel a téma ilyen vagy olyan formában mindig „bizonyítékként” került elő -, utána jártam, hogy honnan is vannak az idézetek. A meglepődés ekkor ért.

Néhány kattintás segítségével ugyanis kiderült, hogy JFK ezt a beszédet 1961. április 27-én az Amerikai Lapkiadók Társasága (American Newspaper Publishers Association) egy rendezvényén mondta el New Yorkban. Lényegében arra kérte a lapkiadókat, hogy legyenek tekintettel arra, hogy az USA éppen egy furcsa háborút vív, mely nem szokványos, de legalább akkora a tétje. Ez a háború pedig a szovjet rendszer ellen folyik. És itt jön az idézet, mely a titkos társaságokra lett applikálva:

„…az egész világon kell szembenéznünk egy fegyelmezetten egységes és könyörtelen összeesküvéssel, mely elsősorban rejtett módszerekkel növeli a befolyásának területét – a beszivárgással a megszállás helyett, a felforgatással a választások helyett, a megfélemlítéssel a szabad döntés lehetősége helyett, gerillákkal éjszaka mintsem katonákkal nappal. Ez egy olyan rendszer, amely rengeteg embert és anyagi erőforrást tömörít egybe, egyetlen szorosan összefonódó építményben, egy nagyon hatékony gépként ötvözve a katonai, diplomáciai, hírszerzői, gazdasági, tudományos és politikai műveleteket.

 Az előkészületeik titkoltak, nem nyilvánosak. A hibáikat eltemetik, nem teszik a címoldalakra. Az őket elhagyókat elhallgattatják, nem elismerik. A kiadásaikat nem kérdőjelezik meg, nem kerül [róluk] hír nyomtatásba, nem kerül nyilvánosságra titkuk. Ők irányítják a hidegháborút – röviden – olyan háborús fegyelemmel, melyet semmilyen demokrácia nem remélhet és kívánhat teljesíteni.”

 Az elnök éppen ezért arra kéri a lapkiadókat, hogy ne kelljen háborús cenzúrát bevezetnie, hanem gyakoroljanak önmérsékletet, amikor az amerikai hadsereg felszereléseiről, mozgásairól vagy éppen gyengeségeiről írnak, és ne segítsék a bolsevik ellenség munkáját. Azért nem parancsolja, csak kéri, mert egy demokráciában, ahol a kormányzás nyitottsága és átláthatósága fő követelmény, veszélyes dolog a titkolózás:

„Maga a szó: „titkolózás” – össze nem egyeztethető egy szabad és nyílt társadalommal; és mégis, emberekként elválaszthatatlanul és történetileg állunk szemben titkos társaságokkal, titkos összeesküvésekkel és titkos tervekkel. Már sokkal korábban megállapítottuk, hogy a valós tények túlzott és jogtalan titkosítása sokkal súlyosabb veszéllyé vált, mint amelyekre hivatkozunk igazolásképpen. Ma sincs sok haszna annak, ha úgy szállunk szembe egy zárt társadalommal, hogy leutánozzuk a zsarnoki szabályait. Ma sincs sok értéke annak, ha úgy biztosítjuk a nemzetünk túlélését, hogy a hagyományaink nem élnek tovább velünk. Óriási veszély rejlik abban, hogy a komolyabb titkosítás kijelentett szükségességét azonnal megragadják azok, akik igyekeznek kiterjeszteni ennek az értelmét egészen a hivatali cenzúra és takargatás határáig. Nem szándékozom megengedni, hogy eddig terjedjen, ami az én hatalmam alá tartozik. Az én kormányzatom tisztviselői – akár magas vagy alacsony rangban, civilként vagy katonaként [szolgálnak] – nem értelmezhetik a ma esti szavaimat kifogásként a hírek cenzúrázására, a vélemények elnyomására, a hibáink elrejtésére vagy olyan tények visszatartására a sajtó ás a nyilvánosság elől, melyekről tudniuk kell.”

(forrás: http://soundandview.blogspot.hu/2012/10/john-fitzgerald-kennedy-beszede-1961.html)

 A „zárt társadalom” és a „titkos összeesküvések” és tervek kitalálói – ahogyan a beszédből egyértelműen kiderül – a szovjet hatalom és nem valami zsidó és/vagy szabadkőműves titkos társaságok.

Kennedyt pedig egészen biztosan nem ezért a beszédért ölték meg.

A beszéd meghallgatható úgy, ahogyan az elnök elmondta, és az eredeti kézirata is elérhető digitalizált formában. https://www.jfklibrary.org/Research/Research-Aids/JFK-Speeches/American-Newspaper-Publishers-Association_19610427.aspx

Akkor még adódik a kérdés: ki és miért hamisít meg egy beszédet kiragadott idézetekkel úgy, hogy éppen az ellenkezőjét kezdje el jelenteni annak, mint amit jelent? Kinek az érdeke ilyen hamisítvány létrehozása és terjesztése? És mi a felelőssége azoknak, akik a nélkül osztják, lájkolják és hivatkozzanak rá, hogy utána néznének annak, hogy az állítások igazak-e?

Miféle háttérhatalom manipulál itten, emberek?!

A bejegyzés trackback címe:

https://gorbiczt.blog.hu/api/trackback/id/tr312607137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

József Laczi 2017.06.20. 12:15:26

Amióta Tamást nézem,olvasom,és hallgatom,többször érzékelem,hogy arról beszél ami engemet is foglalkoztat .igehírdetései különleges élményt jelentenek számomra. . Széleskörű társadalmi, tudományos és politikai megnyilvánulásait is szívesen olvasom! Háttérhatalmak,ez mostanság az egyik sláger. Minden bajok fő okozói! Nem ám a mindenkori hatalom hazugságai,tolvajlásai !Inkább a sötétben megbújó zsidók(,lásd Soros)Volt már ilyen ,tudjuk mi lett belőle!Egyházak,gyülekezetek lelkesen veszik a lapot. Még rá is lapátolnak. Hithű keresztényeknek persze jó ha nem tetszik a buzik vonaglása,mind ahogyan az abortusz is tiltott Isten által! Igen ám csak van egy világi törvénykezés is amely vonatkozik keresztényre és nem keresztényre egyaránt!Az egyházak pedig bővülni szeretnének és ez leginkább a pogányok soraiból sikerülhet. Isten égéjével és az evangélium hirdetésével. Meggyőzéssel, de semmi féle képpen nem adminisztrációval és főleg nem erőszakoskodással!
Globalizáció! No ez megint divatos téma. Mert be akarnak tenni mindenkit egy nagy kalapba. Mi lesz akkor a nemzeti érzéssel, nemzeti sajátossággal?Hát persze,hogy lehet a szíveket lángra lobbantani.Akkor nézzük kik akarhatják ezt a gonosztettet megszervezni,és végrehajtani. Norvégok? németek,britek, franciák, netán tán amerikaiak,olaszok?Mind mind minket szegény magyarokat akarnak globalizálni?Elvenni értékeinket,bele avatkozni bölcs kormányunk döntéseibe? Sőt megdönteni a népért élő és dolgozó regnáló hatalmat!Persze tudjuk ki van ennek is a hátterében. Jelképes alakja,ugye ennek is Soros György! etc. etc mondják,mantrázzák,hirdetik,és nekem óriási fájdalmam,hogy keresztény egyházak egy része is csatlakozik.
Üdvözlöm Kedves Tamás! Isten Áldja meg a szolgálatát!

Rónarider 2017.06.20. 18:50:34

Én úgy tudom (és ez korántsem szentírás), hogy a FED privilégiumait akarta megnyírbálni. Aztán nem sikerült neki.

ansha 2017.06.20. 19:50:24

Nem értem, mit lehet még ezen ennyit lovagolni. Egyértelmű, hogy Kennedyt (is) Soros ölte meg...

Komodoi23 2017.06.20. 20:06:31

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Kennedyt azért ölték meg, mert vissza akarta államosítani az amerikai jegybankot, amit még 1913-ban privatizáltak ismert zsidó bankházaknak (Warburg, Kuhn & Loeb, Rotschild, stb).
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

2017.06.20. 20:20:35

A Kennedy gyilkosság az egyik legkitartóbb konteónk.
Ha valakit érdekel, annyi forrás van a neten, hogy csak győzze elolvasni.
De egy példát azért:
Többek között a JFK című filmben is látható elméletet, hogy Kennedyt nem a tankönyvraktárból, sőt nem (vagy nem csak) hátulról , sőt nem is három lövéssel ölték volna meg, már réges rég azóta cafatokra szették.

2017.06.20. 20:21:36

@Komodoi23:

Töbebk között látszik, hogy te is "odavagy" a konteókért! :)

Komodoi23 2017.06.20. 20:26:46

@MikeBoy:

Nem tudjuk ki ölte meg Kennedyt, csak azt tudjuk hogy Oswald biztos hogy nem. A halálos lövéskor előről hátra bicsaklott a feje, tehát előről jött a halálos lövés.

2017.06.20. 20:52:43

@Komodoi23:

Mondom!
Tisztán látszik, hogy te is odavagy ezért.
Mondok egy egyszerűt.
"A halálos lövéskor előről hátra bicsaklott a feje, tehát előről jött a halálos lövés. "
ez nem igaz!

www.jfkfiles.com/

Hallottál egy konteót, elhitted és azóta is hiszel benne.
Csomóan egymástól függetlenül -(és a helyszínelő című filmek nyuszifülek ahhoz képest, milyen profi módon) már régen bebizonyították, hogy a halálos lövés hátulról jött.
Idézek a forrásból:
"In the 1/18th of a second interval between Zapruder frames 312-313, JFK's skull is driven forward 6.8 degrees by the impact of the bullet."
Az ott azt jelenti, hogy 6,8 fokot ELŐRE! ;)

Utána azt látod, hogy a fej hátrahanyatlik, de az azért van, mert az agyának, koponyájának egy része előre repült ki a nyomástól és a hatás-ellenhatás törvéye érvényesült.

2017.06.20. 20:59:27

@Komodoi23:

Vagy egy másik nagyon profi vizsgálat.

www.youtube.com/watch?v=_RX2phbWmgA

Lelövöm a végét:
"A Waren bizottságnak igaza volt, a halálos lövés nem jöhetett a füves dombról"
és
"ez a kísérlet megmutatta, hogy a halálos lövés hátulról érkezett"

na__most__akkor 2017.06.20. 22:05:45

@József Laczi:
Írásjelek (.,!?) után szóköz. Előttük nem.
Van olyan, hogy bekezdés - paragafus. (ángliusul "paragraph")

Egyből olvashatóbb, ha több értelme nem is lesz...

hetykusz 2017.06.21. 00:14:45

@MikeBoy: Azt ugye tudod, hogy ez is egy konteó... A valóság sosem fog kiderülni... Még arra sincsen valódi bizonyíték hogy Oswald volt aki a halálos lövést leadta, csak e köré építették a sztorit...

Gyúrótermi BUNKÓ 2017.06.21. 01:56:45

@ansha: "Nem értem, mit lehet még ezen ennyit lovagolni. Egyértelmű, hogy Kennedyt (is) Soros ölte meg... "

Hulye vagy bazzeg, egyertelmu, hogy Putyin olette meg, aki Orbant is porazon tartja, es metro ajtokat is szemelyessen vezerli egy orosz koddal.

EGY a megingathatatlan HÁROM millióból 2017.06.21. 02:09:07

Nem az a gond, hogy megoltek, hanem az, hogy megmutatja, mi is, milyen is, az allandoan istenitett amerikai """demokracia"""", ahol bizonyos hatalmak gond nelkul megolik az elnokot is, ha nem azt teszi amit mondanak neki. Es nem is a gyilkosag a nagy dolog, hanem, hogy ezt vizsgalat nelkul, csont nelkul siman meglehet uszni, evtizedek ota.
Es az, hogy meg csak szoba se kerul, most, barmikor, hogy ezt talan ki kene deriteni, hogy azok az erok a mai napig valtozatlanul iranyitjak Amerikat, es gond nelkul akadalyozak az igazsag kideruleset.
TEHAT EZ NEM 50 EVE TORTENT, HANEM MAI IS TORTENIK !!!!!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.06.21. 07:23:26

@Gyúrótermi BUNKÓ: Gyurcsány szervezte. Soros vette neki a puskát és egy szovjet remigráns volt a tettes. (oszvald aki visszagyütt a libsikomcsi Soros finanszírozott szovjetektől migráns simogató civil szervezetek fizette repjeggyel). Akkor még a szovjetek a liberalizmus fertőjében fetrengtek, mert nem volt birca aki felnyissa az ánuszukat... izé.. szemüket.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.06.21. 08:03:06

@MikeBoy: " de az azért van, mert az agyának, koponyájának egy része előre repült ki a nyomástól és a hatás-ellenhatás törvéye érvényesült."

Ahogy nézem, te sem elméleti fizika szakon végeztél.
Tudod, golyó impulzusa+fej impulzusa. A kettőből nem lesz hátra mozgás. Az hogy a golyótól előre vágódott a feje, megfeszítve a nyakát, majd vissza, az úgy már stimmel.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.06.21. 08:07:41

@Komodoi23: Nem privatizálták, hanem létrehozták te seggfej! Pont azért hogy az állam ne nyomtathasson pénzt kedvére.

2017.06.21. 08:37:44

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Két jó pont, egy rossz pont és egy büntetés! :D
Jó pont, mert mit írtál az impulzusról, igaz.
Jó pont, mert megpróbáltál ezzel a "feszítéssel" megoldást találni a problémára, még akkor is, ha végül nem sikerült
Rossz pont, mert ez a helyzet fizikailag sokkal bonyolultabb és ennek végiggondolására már lusta voltál és túl gyorsan lezártad az ügyet.
A büntetés meg hát a fizika szakért egyértelmű! ;)
Akkor legyen a büntetés az, hogy magadnak kell rájönni, hogy mi történt pontosan.
Annyit viszont segítek, hogyha igazad van az első megjegyzésedben.
"koponyájának egy része előre repült ki a nyomástól"
akkor ez a NYOMÁS nem a golyó "nyomása" volt (vedd észre szigorúan fizikailag nem is kellett volna a nyomás szót használnom a golyóra ).
De ha nem az, akkor vajon micsoda?

2017.06.21. 08:55:05

@hetykusz:

"Azt ugye tudod, hogy ez is egy konteó"
Ez nem igaz.
A konteó lényege az, hogy nincs rá bizonyíték, illetve az látszólagos és/vagy megcáfolható.
Amiket én forrásként hoztam, azok nagyon erős bizonyítékok.
Konkrétan nézzük csak a halálos lövést:
KONTEÓ:
Kennedy összeesküvés áldozata lett. Nem egy ember lőtt hátulról. A Zapruder filmen is látszik, hogy a végzetes lövés utáni pillanatban a feje hátrahanyatlik tehát a lövés logikusan fizikailag elölről jött.
BIZONYÍTOTT VALÓSÁG: A Zapruder filmen úgy látszik, hogy Kennedy feje hátrahanyatlik. De az igazság az, hogy ebben a helyzetben a szemünk nem képes a valós eseménysort lekövetni. Számítógéppel támogatott matematikai mérés alapján Kennedy feje a lövés pillanata után 6,8 fokot előre dől, majd utána már szemmel láthatóan hátrahanyatlik. Mit mondhatunk el erről a 6,8 fokról. Egyrészt nem túl nagy, de pontos mérés. Ezzel a konteónak az itteni bizonyítéka megdőlt. Míg az, hogy a végzetes lövés hátulról jött, kapott egy erős bizonyítékot.

"Még arra sincsen valódi bizonyíték hogy Oswald volt aki a halálos lövést leadta"
DE! Nagyon sok bizonyíték van Oswald ellen, csak nincs megdönthetetlen bizonyíték. És az már természetesen nem is lesz. Viszont tény, hogy senki más ellen nincs semmilyen bizonyíték, csak ő ellene.

" csak e köré építették a sztorit... "
Ez viszont már tipikus konteós mondat és már ne haragudj, de semmi értelme.
Oswaldot nem véletlenül tartóztatták le.

2017.06.21. 09:04:23

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Azért a békaembereket és a Bástya elvtárs ellen tervezett merényletet eléggé hiányolom a sztoriból.

2017.06.21. 09:06:06

@EGY a megingathatatlan KÉT millióból:

Te is egy teljesen tipikus összeesküvés hívő vagy. :)

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.06.21. 09:15:20

A felcsúti VIP-páholyba igyekvő Kennedyt Vona Gábor lőtte le egy Simicska féle plakáthely mögül. Eközben Mészáros Lőrinc lenyúlta a halott elnök kocsiját. Is. :)

déjá vu39 2017.06.21. 09:16:12

@EGY a megingathatatlan KÉT millióból: Aranyos, ahogy valahonnan a világ másik részéről osztod az észt félig magyarul, angol tasztatúráról.

Duplaxiii 2017.06.21. 09:20:12

OK!
MIÉRT ölték meg?
Mert a poszt arról szól, hogy SZERINTED miért ölték meg.
Engem meg a valóság érdekel.
Nekem is van saját elképzelésem, de az az enyém és nem írom meg bulvárokokból.
A poszt mágnes, mert a címben ott van "Kennedy" és "ölték"...
Az ember ját a Holdon? Az is sok olvasót hoz.

incognito ergo sum 2017.06.21. 09:27:44

@Komodoi23:

Látom ez egy népszerű konteó :)

Móricz Zsigmond a hozzád hasonlókról írta Tragédia című rövid elbeszélését.

incognito ergo sum 2017.06.21. 09:28:15

@Duplaxiii:

"Mert a poszt arról szól, hogy SZERINTED miért ölték meg."

Látom nem olvastad el a posztot.

incognito ergo sum 2017.06.21. 09:29:13

@déjá vu39:

Érdekelni kezdett, hogy néz ki az észt tasztatúra?

incognito ergo sum 2017.06.21. 09:33:12

@MikeBoy:

A JFK gyilkosság valós hátteréről készült már egy anyag, mikrofilmre vették és a Szent Mihály templomban, az elsõ pad jobb lábának belsejében rejtették el. De Nicholas Cage már elvitte onnan, nem tudom most hol van.

alfacharlybravo 2017.06.21. 09:44:34

@ansha: Igen ez tény, útjában állt az uzsorás maffiának. Meg másoknak is a tyúkszemére lépett. Ma már olajozottan működik a média, csak ezzel a sárga hajú bohóccal volt egy kis kisiklás. Ja meg a Nixon -t kellett kirúgni sokat dumált folyton zsidózott.

2017.06.21. 09:57:29

@incognito ergo sum:

Annak,hogy most hol van. Nem ahonnan elhozta. :)

alfacharlybravo 2017.06.21. 10:21:55

@incognito ergo sum: Az még nem volna baj, úgyis mindent a KisZinger intézett helyette. Csak megsértődtek a felsőbb rendűek.

incognito ergo sum 2017.06.21. 10:43:23

@alfacharlybravo:

De igen, az alkoholizmusa bajo volt -- arra is volt példa, hogy mattrészegen követelte az atomrakéták indítását engedélyező bőröndöt.

Ez a felsőbb körökre hivatkozás ... Szánalmas békaperspektíváról árulkodik.
Ismét ajánlom a Móricz-novellát, a Tragédiát.
epa.oszk.hu/00000/00022/00040/00979.htm
"- Egye meg a fene a vén Sarudyt, ma kieszem a vagyonából. Eleget kapáltam neki."

incognito ergo sum 2017.06.21. 10:44:05

@MikeBoy:

Ja, ezt személyesen tőle kell megkérdezni :-) vagy esetleg a film kellékesétől.

2017.06.21. 10:59:56

@incognito ergo sum:

A kellékes!!!
Hogy ez eddig nem jutott eszembe... :D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.06.21. 11:19:41

@MikeBoy: A golyó amikor behatol, nyomást idéz elő a folyadékba. Lökés hullámot. Szóval 3 piros pont. És vegyész vok, nem elméleti fizikus, csak sok Landaut olvastam.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.06.21. 11:20:43

@MikeBoy: b+... a békaembereket kifelejtettem... fekete pont. pedig feketeöves troll vok.

2017.06.21. 11:27:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Bingo. Mellesleg az agynak saját belső nyomása is van.
Az is felszabaduló energiát okozott ebben az esetben.

alfacharlybravo 2017.06.21. 11:31:31

@incognito ergo sum: Ez csak mondják rá, a zsidózásról viszont lehet olvasni bőven.

incognito ergo sum 2017.06.21. 11:35:10

@alfacharlybravo:

Hadd szarjam le a zsidózását :-) Henry Ford is zsidózott de a Ford Motor Company még is jól pörög Izraelben.

alfacharlybravo 2017.06.21. 11:39:56

@incognito ergo sum: Kennedyt az olasz maffia ölte meg fizikailag, de a megrendelő az uzsorás maffia volt. Mondjuk az olaszok nagyon haragudtak rá, de az csak egy kicsinyes bosszú volt, a lényeg a másik ok ok volt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.06.21. 12:27:01

@MikeBoy: Nem, mert a folyadék összenyomhatatlan, tehát hiába nagyobb a nyomát a lehetséges térfogai munka 0. Boyle-Mariott.

sakkosfx 2017.06.21. 12:49:28

Vissza akarták venni pézkiadás jogát a zsidóktól! Ezért haltak meg! Lehet bármit hazudozni de ez volt az igazi ok!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.06.21. 12:53:56

@sakkosfx: Te ostoba! Amit a FED nyomtat pénzt, az attól az USA tulajdona. A FED azért van a nagybankok fennhatósága alatt, hogy a kormányzat ne nyomtathasson pénz magának kedvére.
Te ostoba náci! Legalább elolvasnád mi is az a FED!

2017.06.21. 12:57:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Illetve van az agyburoknak kétrétegű rugalmas része.
De igazat adok, ez valszeg elhanyagolható módon befolyásolta azt, ahogy Kennedy feje "felrobbant".

incognito ergo sum 2017.06.21. 13:59:53

@alfacharlybravo:

A szabolcs megyei uzsorás maffia? Amelyik 100% kamatra ad pénzt a cigány családoknak, aztán a segélyeket egyenesen nekik viszi már a postás? Jó messzire ér a kezük.

incognito ergo sum 2017.06.21. 14:01:03

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Ha elolvasná, akkor sem értené.

Tipikus vidéki jómunkásember gondolkodásmód, aki azt hiszi, hogy százezer forint már sok pénz.

alfacharlybravo 2017.06.21. 14:16:06

@incognito ergo sum: A kis tréfa csináló metszett farkú.

incognito ergo sum 2017.06.21. 14:20:42

@alfacharlybravo:

Te beszélsz homályos rébuszokban aztán csodálkozol, hogy kigúnyollak :)

Világos egyértelmű megfogalmazáshoz érteni kéne, amiről beszélsz.
De ha értenéd, akkor nem pörögnél rá a változatos konteókra.

butyko 2017.06.22. 03:28:56

Nézzétek meg az I,mint Ikarusz c. filmet. A legvégén ott az igazság. Itt egy részlet,más témában,de jellemző... www.youtube.com/watch?v=WPSLx882VtA
süti beállítások módosítása