Görbicz Tamás

Görbicz Tamás

A Fatima-terv

2017. október 09. - gorbiczgy

Elszabadult a hívőség a Parlamentben. Kiderült, hogy Matolcsy Györgynek 7,5 milliárd rokona van a hívőség okán. De dr. Aradszki András, akire hazánk energia ügyei vannak bízva, szintén emlékezetes beszédet mondott ma a Tisztelt Házban. Tőle tudhatjuk, hogy a fatimai harmadik titok szerint „Sátán legnagyobb és legvégső támadása a (római katolikus anyaszent-) egyház ellen a családok elleni támadás lesz”. Szűz Mária állítólagos szavait a parlamenti képviselő abból az alkalomból idézte, hogy szerte a katolikus országokban rózsafüzér-zarándoklatokat tartottak Európa szabadságáért.

Lelkészként – mondhatni hivatalból – hiszek az ima erejében, és éreztem, mintha a bensőmben isteni válasz is érkezett volna a fohászokra, így – a tévedés jogát fenntartva - közre is adom:

Drága Imádkozó Gyermekeim!

Édesanyám alszik, és nem hallja a ti imáitokat. Nem volt szívem felkölteni, mert még nincs itt az ideje, így helyette én válaszolok Nektek, remélem, nem veszitek sértésnek, hogy be kell érjétek szerény személyemmel.
A család elleni támadás nem volna olyan hatékony a Sátán részéről – lássuk be -, ha Ti nem járattátok volna le a bigottságotokkal, a tanításaim elferdítésével és azzal a sok képmutatással, amellyel hiteltelenné tettek engem és a szavaimat az emberek előtt.

Úgy terveztem, hogy két ember egymásra találása és két test eggyé létele a házasságban, mindenki számára a szeretet és az öröm különleges ünnepe legyen. Bár megülitek az esküvőket, mintha hiányozna ez a mámor, amit másfajtával kell azután pótolni.
Úgy terveztem, hogy a szexuális egyesülés megpecsételése legyen annak, hogy a felek magukhoz illő társat találtak, akivel közösen építenek majd fel egy nagyszerű jövőt mindenki örömére. Olyan esemény, ami mindenki helyeslésével és áldásával találkozik, aki csak ismeri és szereti őket. De mintha az első szexuális élmény nem családi öröm-ünnep lenne, inkább titkolni való dolog, amit szégyen leng körül.
Úgy terveztem, hogy egy ember megfoganása soha ne váratlan és ijesztő hír legyen a szüleinek, hanem éppen ellenkezőleg: várva várt öröm, új boldogság forrása. S mivel gyermek minden szexuális aktusból lehet, talán nem kellene annyira sürgetni a dolgot a fiataloknál.

Ti azonban nem nagyon beszéltek nekik erről, sőt anyám szüzességével jöttök, meg olyan önsanyargató, testgyűlölő példákkal, amelyeknek semmi közük sincs ahhoz, amit akarok. A szexualitás – bár ideig való – de az én ajándékom az embereknek, amit a világ valóban leránt a paráznaság ösztönszintjére. Ti viszont elemelitek olyan éteri magasságokba, amely egyrészt nem valóságos, másrészt - és éppen ezért - Ti magatok sem tartjátok be. Ahogy papjaitok sem az önmegtartóztatási fogadalmaikat, melyeket mellesleg én nem is kívánok tőlük.
Sátán valóban rátámadt a családokra, ahogyan a „Ne ölj”, „Ne lopj”, „Hazug tanúbizonyságot ne tégy” és a többi parancsolatra is. De a harcot kezdjétek azzal, hogy Ti megtisztogatjátok magatokat, a saját családi életeteket, jó példával jártok elől. Nem csak nem váltok el, hanem szeretitek és tisztelitek is egymást, és jó mintát adtok tovább a gyermekeiteknek. Azután előveszitek a Bibliátokat és annak alapján kidobáljátok a testgyűlölő, önsanyargató, aszkéta és képmutató hagyományaitokat, melyekről megmondtam jó előre, hogy démonok tanítása.

Apropó démonok! A gonosz ellen nem a rózsafüzér a legjobb fegyver – Hol olvastatok tőlem ilyet? – hanem a jó. Én azt tanítottam Nektek, hogy a gonoszt jóval kell legyőzni.
A „soros tervet” szépen kitaláltátok, de mivel nem igaz, nem is jó. Sőt, nélkülöz mindent, amihez csak annak, hogy „jó” köze volna. Hogyan akarjátok legyőzni a „hazugság atyját”, ha Ti magatok is az ő módszereit követitek és nem engem? Kinek a tanítványai akartok lenni?
Örülök neki, hogy meg akarjátok védeni a családokat, és örülök a buzgóságotoknak, csak vigyázzatok, nehogy úgy járjatok, mint ószövetségi népem egy része halandó testem napjaiban, akikről apostolom, Pál tett bizonyságot:

„Mert tanúskodom mellettük, hogy Isten iránti buzgóság van bennük, de nem a helyes ismeret szerint. Mert azzal, hogy Isten igazságát nem értették meg, hanem a maguk igazságát igyekeztek érvényesíteni, nem engedelmeskedtek Isten igazságának.” (rómaiakhoz írt levél 10,2-3)

Szeressétek hát felebarátaitokat, mint magatokat! És amit magatoknak nem kívántok, azt ne kívánjátok a migránsoknak se. Még akkor se, ha szamaritánusok, vagy muzulmánok.

Szeretettel:
Názáreti Jézus, a Krisztus, úgy is, mint a Zsidók Királya, az arámi (szír) Ábrahám és Dávid király fia.

 A videó az energiaügyi államtitkár szavaival itt található (a 3. perctől emelkedik el):

http://index.indavideo.hu/video/Aradszki_Andras_felszolalasa

A bejegyzés trackback címe:

https://gorbiczt.blog.hu/api/trackback/id/tr3612945625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása