Görbicz Tamás

Görbicz Tamás

Öcsény hősei

2017. szeptember 29. - gorbiczgy

Bevallom, mérhetetlen szomorúság vett rajtam erőt, amikor erről a településről, és az ott történtekről először hallottam, egészen addig, amíg meg nem néztem a videókat*.

Akkor felderengett egy kis remény.

Ahogyan a panzió tulajdonos beszél, azt tanítani kellene a teológiákon. Fogalmam sincs milyen felekezetű, de amit mond, az a felebaráti szeretet himnusza. Bár tönkretették a furgonját, még sem fél, de amíg az anyák rettegnek, kíméli őket… A másik hős a szememben a polgármester, aki inkább lemondott, minthogy együtt dolgozzon olyan képviselőkkel, akik a tettlegességig uszítják a félrevezetett és tudatlan embereket, és olyan rendeletet akarnak elfogadni, hogy csak oltási könyvvel lehessen a faluban üdülni. Persze normális országban, nem neki kellene lemondania, hanem az uszítóknak. De ez már egy ideje nem egy normális ország. Ennek ellenére még a falubeliek között is vannak emberek, akik tudják, hogy a másik embert nem a származása vagy a bőre színe szerint kell megítélni, hanem a jelleme és a tettei alapján. Teszik ezt annak ellenére, hogy a kormányzati agymosó propaganda nyílván rájuk is hat, és tudják, hogy a felhecceltek indulatai emiatt őket is érik majd. És mégis képesek józanul, ember módjára gondolkodni. Ez igazán csodálatra méltó és felemelő, és ad némi reményt. Mindig van maradék – vonja le a következtetés Pál abból, amit az Úr Illésnek mond – „De meghagytam magamnak 7000 férfit, akik nem hajtottak térdet a Baálnak” és Jézabel állami propagandájának. Az emberek a sok hazugság közt is, képesek megőrizni a józan eszüket és a tisztességüket. A rémhírterjesztés tényállása ugyan is ez:

Aki … nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely … alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.” 337. § A kommentár hozzá teszi: ez a bűncselekmény csak szándékosan követhető el. Ezt a bűncselekményt pedig naponta elköveti pártunk és kormányunk, amikor hazudik és elferdített tényeket közöl a migrációval kapcsolatban.

A panziós és a polgármester, ők az én hőseim, az Úr Jézus gazdag áldása és kegyelme szálljon rájuk! Embernek maradni egy embertelen világban, nem félni az üvöltő oroszlántól – ez az igazi keresztény élet, és nem szenteltvízzel felavatni stadionokat meg traktorokat.

Persze sok kérdés is felvetődik. Vajon ezek a magukból kivetkőzött családanyák és – a panziós szavaival élve – „jó srácok”, ugyanígy viselkednének, ha az állami médiumok nem uszítanák őket? Ha a tendenciózusan tálalt híradásokkal, nyílt uszítással nem fertőznék meg folyamatosan az elméjüket és a lelkiismeretüket? Tényleg igaz az, amit Lázár János, felelős miniszter mond, hogy ilyenek vagyunk, mi magyarok? Sötétek, gyűlölködök, buták, babonásak, agresszívek, hiszékenyek és gyávák? Ennyire lenéz bennünket, vagy tényleg ez a helyzet? S ha ez a helyzet, nem kellene ez ellen tenni valamit? Nem éppen neki és a többi nagyhatalmú embernek kellene példát mutatnia nagyvonalúságból és emberségből? Vagy úgy védjük a „keresztény értékeket”, hogy közben azok megsemmisülnek az emberekben? Mert aki képviselte ebben az ügyben a „keresztény értékeket”, az bizony a polgármester és a panziós.

Lázár miniszter úr tanácsa minderre, hogy többet kellene beszélni az emberekkel. Ez jó tanácsnak látszik. Csak nézve a falugyűlésről készült felvételeket, éppen az bennük a brutális, hogy a felheccelt emberek szóhoz sem hagyják jutni a másik felet. Ahogyan a központosított kormánypropagandában sem szólal meg soha a másik oldal. A csőcselékké vált polgár pedig éppen azt élvezi, hogy leordíthatja a másikat, és befojthatja a szót. Ha elfogynak az érvek, jöhet az indulat. Éppen emiatt merül fel az eset kapcsán számos kérdés.

Megteheti-e egy panziós, hogy azt fogad be a saját tulajdonába levő panzióba, akit akar, vagy ehhez hozzá kell járulnia az adott közösségnek? Ha gazdag arab sejkek érkeztek volna, akkor is ez lenne a reakció? Adott estben megvédené-e a magyar állam az oltalma alatt álló menedékeseket, ha egy felheccelt tömeg meg akarná lincselni őket, vagy csak egy cinikus mosoly lenne a válasz: „Ja kérem, ilyen a magyar társadalom.” Megvédi-e a rendőrség a panzióst vagy a hozzá hasonlókat az állami propaganda által felheccelt emberektől, vagy a rendőrök összekacsintanak velük, hogy tudják, nem lesz semmi bántódásuk, az állam velük szemben másképpen alkalmazza majd a kérlelhetetlen szigort. Van-e visszaút, vagy ha a migránshisztéria elül, akkor oda kell-e dobni majd valami vagy valaki mást a csürhévé vált népeknek, hogy ne a hatalom ellen forduljanak? És ki lesz az, ki lesz a következő bűnbak? És tényleg ez volna az Orbán-terv, hogy amúgy normális családanyákból és dolgozó emberekből üvöltő, nyüszítő csürhét csináljunk? Ez kell a harchoz? Ettől lesz erős az országunk?

És még egy kérdés.

Ha ezek a hírek eljutnak Orbán Viktorhoz – ha eljutnak -, mit érez? Érez-e némi felelősséget, szégyent? Vagy inkább a jól végzett munka örömét? És Balogh miniszter-lelkész úr? Tényleg erre az emberi erőforrásra szeretne támaszkodni a jövőben? Ilyen országot akarunk? Ilyenek akarunk lenni (vagy maradni – ha Lázár Jánosnak igaza van)? Vagy elhiszik, hogy ez csak amolyan kisiklás, egyedi eset? Vagy ők is tudják, hogy nem az, csak elkönyvelik „járulákos veszteségnek”, a szent cél érdekében „szükséges rossznak”?

Amíg vannak FÜLÖP JÁNOS polgármesterhez és FENYVESI ZOLTÁN panziótulajdonoshoz hasonló EMBEREK – az ügyben tanúsított emberi nagyságukért megérdemlik, hogy Nemecsek Ernőhöz hasonlóan, csupa nagybetűvel írjuk a nevüket –, addig van remény. Ha lemondatták, elhallgattatták, elüldözték, megfélemlítették az utolsó ilyen embereket is, akkor pedig jöhet az Antikrisztus. A „magyar emberek” pálmaágat lengetve, köntöseiket az útra terítve, hangos hozsannázással (na jó, az zsidó dolog, inkább csujogatásokkal és karikás ostor csattogtatással) mennek majd elé, hogy hódolattal üdvözöljék, mint megmentőjüket. Azután együtt megy majd a tömeg a Bazilikába, hogy Erdő Péter Te Deumot celebráljon neki, mint annak idején az akkori hercegprímás Haynau előtt.

Remélem, ez csak egy rossz álom, és hamarosan felébredünk belőle. Talán a most rettegő, gyűlölködő emberek is belenéznek a tükörbe, amit Őcsény állít eléjük és megkérdik maguktól: miféle ember is vagyok én?

*Ezekről a videókról van szó:

https://www.youtube.com/watch?v=FsPoEuOouRw

http://index.hu/video/2017/09/29/ocseny_migransok_menekultek_soros/

A bejegyzés trackback címe:

https://gorbiczt.blog.hu/api/trackback/id/tr1512911167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Willkommenskultur 2017.09.30. 19:57:32

@élhetetlen: bisztos azer akarjak a kvota nigereket ide tolni bruszelbol mert bezeg nyukaton minden falu menekult tabort szeretne

DFK 2017.09.30. 19:58:09

@Fergio: te aljadék, tudod jól, hogy Európában öltek meg ennyit a migránsok. De persze te elbagatelizálod, mert te is részese vagy a gyilkosságoknak. Hegedűs hadnagy... már ha érted.

Fergio 2017.09.30. 20:00:49

@DFK: Én nem vagyok részese a gyilkosságoknak, de te valószínűleg valamelyik pszichiátriának vagy a részese úgy nézem. Idióta.

élhetetlen 2017.09.30. 20:02:23

@Conchobar: „Hagyd már meg nekik a jogot, hogy eldöntsék, ők kikkel, vagy kikkel nem akarnak együtt lenni, ők kiket látnak szívesen a falujukban”. Te meg hagyd meg a jogot minden normális embernek, hogy azt lásson vendégül, akit akar, ha az illető legálisan tartózkodik ott. Mert neked nincs jogod megmondani, hogy az utcád járdájára ki léphet rá. Sőt, semmi közöd hozzá. Ki nem szarja le, hogy szívesen látod-e a szomszédod színes bőrű ismerősét, ha más baj nincs vele, csak sötétebb a bőre, mint a tiéd. Vagy jogosnak érzed rágyújtani a lakást, mert nem tetszik a vendége bőrszíne? Persze, hiába mondanám, hogy gondolkodj már egy kicsit!

Willkommenskultur 2017.09.30. 20:04:19

@élhetetlen: az alkotmany szerint aki szines boru az nem tartozkodik legalisan magyarorszagon

Jakab.gipsz 2017.09.30. 20:11:48

Görbicz Tamás a picsogó libsi urbánus értelmiség, tipikus hazudozója, sajnos. egy kis hangulatot keltő manipulátor.

Kiragadja az összefüggéseiből az okozatot, majd számon-kéri másokon a saját fantazmagóriáit.

Nézzük meg miről is van szó. A nyitott társadalom demokrácia exportjáról, és a keresztény európiaiak identitás módosításáról.
Álljatok ellen és ne csak az Őcsényiek, ennek az elmebajnak, amit lépésről lépésre lopakodva kívánnak kierőszakolni a nálunk az urbánus-liberálisok.

élhetetlen 2017.09.30. 20:13:50

@Proud Mary: Ez egyenlőre egy ország dolga, hogy kettő lesz-e belőle, mit kéne Brüsszelnek, vagy a libsiknek lépni? Nem emlékszem a névre, Magyarországon is volt egy ember, aki megalapította a saját országát a saját telkén, valami köze volt a Szent Korana Tanhoz. Akkor sem lépett Brüsszel. Vagy kellett volna? (Csak azt nem értem, te mire vagy büszke?)

élhetetlen 2017.09.30. 20:22:48

@Willkommenskultur: „az alkotmany szerint aki szines boru az nem tartozkodik legalisan magyarorszagon”. Most zavarba hoztál. Tényleg. Nem tanulmányoztam a tákolmányt, de azt olvastam pár napja, hogy az emberminiszter mondta, hogy minden katolikus arabot befogadunk. Arról már nem is beszélek, hogy az összes cigány is illegálisan tartózkodik Magyarországon, akkor is, ha az dédapja is itt született? Vagy mi van? Vagy csak hülyeséget beszélsz? Egyébként azért Magyarországot írhatnád nagy betűvel.

morph on deer 2017.09.30. 20:22:54

@Brix:
Persze, hogy nincs szükség migránsokra!
Hát kinek hiányoznak, de tényleg?
De vannak!
És tutibiztos, hogy nem az orbáni megoldás a nyerő, tekintve, hogy az ideiglenes és egyébként is embertelen!
(Igen, én egy drogos fekete buzi muszlimot sem hagynék az út szélén felfordulni, mert EMBER, mint te meg én!)

Igen, megértem, hogy orbanisztánban ez nem így menő, csak az a helyzet, hogy a világ kissé tagabb.
Rosszabb hírem is van: Európa is!
Sőt!
Gonfoltad volna, hogy még a szomszédaink is felvilágosultabbak?
Beleértve a románokat?

Magyarország az orbáni irányítás alatt csúszik lefelé az európai nemzetek között!
Igaz, Azerbajdzsánhoz képest ez még “demokrácia”, de a britekhez, svédekhez, németekhez képest ez valami más.

És ez még csak a kezdete az orbáni uralombak..

Párhuzamos 2017.09.30. 20:26:53

@koala kóla: Hapsikám, ha csak fogalmad lenne, hogy én mennyi helyen voltam... Ne engem etess a hanyatló nyugatról, virág elvtárs. Mindazonáltal ez egy fórum. Ki-ki eldönti mit mond el magáról, és mit hisz el másról.

Tudod, a tanulásban az a jó, hogy van akin meglátszik. (Ámbár: Knowledge comes, wisdom lingers.) Én még pontosan emlékszem, amikor azt tanultuk, hogy az ország lakossága 10,5 millió, most hivatalosan 9,8. Mínusz azok, akik még papíron itt élnek, de már nem. Mindezt a határontúli közösségek rohamos sorvadása mellett. Mindezt a 90-es évek nagyobb bevándorlása mellett (szerbek, románok, kínaiak, stb., pár arab is.)

Willkommenskultur 2017.09.30. 20:27:16

@morph on deer: mar 8 eve tart a matyarok sotetsege miota nem akarjak mekvalasztani a lipsiket

azot a romanok is mar felvilagosultabbak, de azert mekse mentek a lipsik romaniaba /se/

Ekrü 2017.09.30. 20:27:32

@Fergio:" Amikor már nem tudok még egy híreket sem megnézni a TV-ben anélkül, hogy valami bődületes hazugságot, csúsztatást ne halljak."-Ez szintén nézőpont kérdése.Az a jó a demokráciába,hogy mindenki megtalálja a neki szóló híreket.Van aki M1-t nem néz,mások meg RTL-t.Azt meg ,hogy melyiket tartja hazugnak ki-ki eldönti maga.
"Vagy a hülye plakátokat ne lássam."-Ennek a megítélése szintén egyéni.Te a kormány plakátjait nem szereted,mások meg a Simicska plakátjait tartják gusztustalannak.
" Nem baj, elmegy innen az összes értelmes fiatal, szakember, akiket 3-4-szer jobban megfizetnek külföldön (ahol az a sok robbantás és nemi erőszak történik),"-És attól ,hogy mi is majd tömegével befogadunk migránsokat,itt maradnak ezek a fiatalok?Mert ha nem akkor ez egyszerűen egy hatásvadász csúsztatás.

koala kóla 2017.09.30. 20:28:28

@Párhuzamos: sajnos a tenyek melet a rizsa eleg halovany baratom

Párhuzamos 2017.09.30. 20:29:43

@Jakab.gipsz: IPersze, persze, és a pápa is egy demensvénember sorosagitátor, mi? Ilyenkor úgy érzem, egy terrorista többet tud nálad a kereszténységről, know your enemy alapon.

Ekrü 2017.09.30. 20:30:21

@morph on deer:
"Meg van egy olyan is, hogy ‘a bátrak csak egyszer halnak meg, a gyávák ezerszer!’

További kellemes rettegést..! "

-No meg az is ,hogy: Az okos a más kárából tanul,a hülye meg a sajátjából!

élhetetlen 2017.09.30. 20:32:12

@Helga Beauty Salon: Hát igen, László Petrák, vendégeivel dugó Beauty Salonosok, és garázdálkodó őcsényiek kellenek, és itt lesz a szép, új világ.

Párhuzamos 2017.09.30. 20:32:55

@koala kóla: tényeket írtam, de ez ne zavarjon semmiben. Egyébként én régen azt gondolom, hogy a fideszes keménymag semmiben nem különbözik egy fanatikus vallástól, ahol tény az, amit a kedves vezető annak nyilvánít. Ha azt mondják neked, hogy nem fogy a magyar, akkor nem fogy, oké, most akkor miről beszélgessünk? Csak ha ilyen marha jó állunk, akkor minek a csok meg a többi intézkedés?

koala kóla 2017.09.30. 20:35:00

@Párhuzamos: semit se irtal en azt is linkekel tamogatam hogy BEvandorlas van meg azt is hoty a VILAG lekfejleteb orszagaival azonos a matyar kereset

ne untas mar

Ekrü 2017.09.30. 20:36:29

@morph on deer: "Köszönöm a tippet, de én már nagycsoportos is elmúltam.
Azt a megoldást meg még ki kéne találni, amikor elég ránézni valakire, máris elkaptad mondjuk a HIV-jét. (Bár akkor már inkább a szokásos módon, ha lehetne választani.)"-Ezt talán mondd azoknak akik az általam belinkelt cikkben megbetegedtek.
"De így legalább sikerült a “fajgyűlölő náci magyar” díjat is begyűjtenünk, csak azért, hogy a viktornak legyen igaza.

Nem is érdemlünk jobbat ... "-Na ezt meg kb 5 percenként elsütitek migránsveszély nélkül is,úgyhogy komolytalan az ezzel történő riogatás.

Párhuzamos 2017.09.30. 20:36:34

@Ekrü: "Az okos a más kárából tanul,a hülye meg a sajátjából!" Ebben teljesen egyetértünk, sajnos mi a törökből, 48-ból, Trianonból, a holokausztból, a Don kanyarból, a kommunizmusból, az első két Orbán kormányból se tanultunk semmit, hogy más népek nyomoráról ne is beszéljünk.

élhetetlen 2017.09.30. 20:39:42

@Helga Beauty Salon: Óh, te szellemileg magasröptű, emelkedett erkölcsi érzékkel bíró, csodálatos átlagember. Már ezért is érdemes kommentelni, hogy legalább ezen a szinten megismerhessünk téged, és ezáltal jobbá, nemesebbé váljunk. Ja.

conchita wurst 2017.09.30. 20:39:47

hú bazmeg micsoda problémáink vannak

a miniszterelnöl lecigányozta az arabokat

öcsém én azért örülök h ez az orszag fő problémája meg mészáros ez azért nagy haladás 2010hez képest úgyhogy a status quora szavazok az tuti

Párhuzamos 2017.09.30. 20:42:02

@koala kóla: De mióta Tótország a világ legfejlett országa??? Már egyszer kérdeztem... Eegyébként csak azért se fogok a kedvedért guglizgatni, de egy-két éve még jóval magasabb volt a szlovák átlagnettó (viszont alacsonyabb a minimálbér).

Megírtam azt is, hogy az általam személyesen ismert, tökazonos munkát végző szlovák kollégák bére enyém + 60%. Máskor német vendégek megkérdezték mennyit keresünk, megmondtuk, aszondják, jé, nálatok is hetibér van, mint Angliába....

Az az egészen abszurd, hogy te szelektív vak vagy, csak azt látod, amit látni akarsz, és te jössz nekem tényekkel, amiket kb. mintha a Sión hegyről nyilatkoztatnál ki felénk.

Brix 2017.09.30. 20:42:25

@morph on deer: A magyarok- Orbán nélkül is- alapvetően konzervatívan állnak a bevándorlás kérdéséhez. De , legalább ilyen elutasítók a lengyelek a "testvéreink" , és a csehek, szlovákok sem híresen befogadók...A volt Jugoszlávia országai és a nyugati gyarmattartó országok más történelmi körülmények között fejlődtek... Az "etikailag tiszta" Közép-Európa nagyjából egyformán elutasító....

Európai téridő 2017.09.30. 20:47:00

Kéretik figyelmesen elolvasni ezt az oknyomozó riportot, különös tekintettel az alpolgi asszony által összetrombitált falugyűlésre, a hölgy elégedettségére és az azon elhangzó, jellemzőnek ítélt példálózásokra: 24.hu/belfold/2017/09/28/ocsenyben-minden-muzulman-jumurdzsak/

koala kóla 2017.09.30. 20:49:49

@Párhuzamos: mar megin a buta mitologiat nyomod

a kokemeny tenyekkel szembe

persze elhiszek bemondasra mindent

Brix 2017.09.30. 20:51:11

@Párhuzamos: Nem tudom te mit dolgozol, de nálunk a családban és baráti körömben mindenki német szintű bért keres, kb. nettó 1500 - 2500 euró között....Nem értem azokat, akiknek sír a szája , hogy milyen rossz a gazdasági helyzet....2010 és 2017 között annyit nőtt a reálbér, mint a megelőző 20 évben...Ma már sima bolti eladóként , Kelet-Magyarországon ( Aldi, Lidl) 200 ezer nettó körül lehet keresni...Nyilván lehetne jobb is, de nyugatra menni már annyira érdemes....

koala kóla 2017.09.30. 20:53:01

@Brix: kelet europa natyon is befogado evszazadokigelt etymas melet rac tot matyar besenyo svab

de nem szereti a cikanyfajzatot szarabot negert, mer nem halivudi sorozatokbol vette a jozan eszet a keleteuropai

ity a gonosz babelitak nehezebben veszik ra ja nemzeti ongyilkosagra aziteni nepeket

Fergio 2017.09.30. 20:59:13

@Ekrü: Igen, és van aki szubjektívan hülyeséget ért abból, amit írtam. Nem írtam olyat, hogy majd migránsokat kell befogadni. Csak annyit írtam, hogy mindenki elfog menni ebből az élhetetlen országból, de a baromi jó magyar vendégszeretet, a mosolygó és elégedett emberek, a szuper jó adózás, és a magas fizetések hatására a környező országokból majd csak úgy áradnak az innen elvándorolt szakemberek helyére az európai külföldiek! És akkor a gyűlöletkeltés kampányából, és a nagy magyar melldöngetésből kurvára nagy szopás lesz, és ezt is értse úgy mindenki, ahogy tudja. Ha nem értitek, akkor sajnálom. Majd megértitek, csak akkor már késő lesz. Mint ahogyan már most is késő, csak fontosabb a migráncsozás és a sorosozás. Az oktatás és a fiatalok itthontartása meg ráér... és akkor már csak egy nézőpont lesz.

élhetetlen 2017.09.30. 21:01:29

@putris72: Kedves Putris! A budai társasházban, ahol élek, van cigány bérlő is, szemben itt a szír hentes, az utcában legalább négy kínai kifőzde, és semmi gond nincs. Sőt, itt van egy kolesz, rengeteg színű diákkal, és nem ájulok el ijedtemben, ha egy fekete jön szembe az utcán. „de kontroll nélkül befogadnád a muszlim hordát!”. Ha olyan tájékozott vagy, akkor tudhatnád, hogy erről szó sem volt. Még a kvóta is csak arról szólt, hogy adott embermennyiséget nekünk kellett volna ellenőrizni. Ehhez képest ott tartunk, hogy a palóc néni is úgy tudja, hogy, ha jönnének migránsok, akkor, ha őt nem is, de a szomszéd lányát megerőszakolnák. Ugyanez Őcsény. Honnét tudják mindezt? Más. Betelepítés csak az ellenőrzött emberek esetében történhet. Ha, tegyük fel, a tíz millió ember közé betelepítenének százezer ellenőrzött embert, és ez felborítaná a tíz milliós ország létformáját, akkor már nagy baj van. Lehet, hogy aztán közülük valaki elkövetne valamit? Lehet. De a tegnap még békés szomszéd is legyilkolhatja a családját, a szomszédját. Naponta olvashatod.

Fergio 2017.09.30. 21:03:26

@conchita wurst: nem ez az ország fő problémája, csak ebből próbálnak azt csinálni. Nagy különbség. De szavazz a status quora, másra úgysem lehet, mert nincs...

Willkommenskultur 2017.09.30. 21:03:45

@élhetetlen: 'Még a kvóta is csak arról szólt, hogy adott embermennyiséget nekünk kellett volna ellenőrizni.'

sot 1 eve meg azt mondtatok nincs is kvota

2 eve meg hoty nincsenek migransok se

Fergio 2017.09.30. 21:04:39

@Willkommenskultur: majd ha megtanultál normálisan irogatni, majd beszélgetünk

Párhuzamos 2017.09.30. 21:15:01

@koala kóla: mert tény az, amit annak mondsz, tudom.

Boar. 2017.09.30. 21:15:04

@Helga Beauty Salon: Nem fölényeskedek...hidd el, én is sajnálom, hogy az anyád egy herkás kurva volt és egy nagy rakás szart hozott a világra...

élhetetlen 2017.09.30. 21:17:26

@Brix: „egykultúràjú nemzetàllam vagyunk”. Igen ezért van szinte minden faluban legalább három önkormányzat (kettő kisebbségi). Még addig sem jutottunk el, (vagy túlhaladtuk?), hogy, ha valaki elég jó, az kerüljön be a falu önkormányzatába, mert egy közösségnek elég lenne egy vezető testület. Miért tartunk hármat? Mert olyan egységesek vagyunk.

Boar. 2017.09.30. 21:18:50

@Brix: Csak szólok...soha nem voltunk homogén, egykultúrájú nemzetállam. És a magyarokat sem ide pottyantotta az evolúció. Szóval ez az érvelés a történelmi múltról megbukott, keress egy másikat.

Willkommenskultur 2017.09.30. 21:30:10

@Boar.: a homogén kultúra itt az hogy a libsinek, cikánynak arabnak négernek kuss van

ha nem tetszik el lehet menni

élhetetlen 2017.09.30. 21:37:41

@Brix: Neked német felmenőid vannak, de magyarnak érzed magad. Ha betelepül egy szír ide, itt születik, szocializálódik a gyereke, az unokája, de még az unoka sem érezheti magát magyarnak, csak te. Keresztény. Az ország fele nem az. Még az sem biztos, hogy az, akit megkereszteltek. Én akkor szakítottam a vallásommal, mikor falun, a katolikus pap nem temetett el egy nincstelen öreget, mert nem fizetett egyházadót, párbért, mit tudom én mit. Nem volt pénze. Nesze neked, kereszténység. Ott énelkeltem az iskolai kórusban a tanácsi temetésen, 10 évesen. Persze, és Mária országa vagyunk! Felajánlottuk az országunkat neki. Mondta, hogy elfogadta? Jobban törődik velünk, mint bárkivel? „Mert magyarnak lenni, különleges dolog... Az afrikai/ ázsiai emberek idetelepedése a nemzet meggyalázása.”. Ja. De mivel azt sem tudod, hogy a szomszédodnak milyen a vérvonala, ajánlom, hogy csak a testvéreddel házasodj, hogy a tiétek biztosan tiszta maradjon. Még vannak ötleteim, az országot teljesen körbekeríteni, kitelepíteni minden nem ősmagyart, (olyan meg nincs), úgyhogy téged is, aztán egy üres placcon éljen a nemzet!

Boar. 2017.09.30. 21:37:57

@Willkommenskultur: Oszt mi van, ha mégsem megyünk el bunkókám? Mi van, ha egyszer kiborul a bili és azt veszed észre, hogy a hozzád hasonló nagy nemzeti hősökkel egyetemben a lámpavason hintázol?
Aggathatsz cimkéket azokra, akik gondolkodni mernek, libsizheted, komcsizhatod őket de ez kurva kevés lesz amikor tócsába gyűlik a vér a széttaposott fejed alatt.
Ha már ennyire okosak vagytok történelemből, jusson eszdbe, hogy nézett ki az amikor a magyaroknak elege lett a zsarnokságból. Nem lesz válogatás és a magadfajta hű lakájokra ugyanaz a sor vár mint uraitokra...

conchita wurst 2017.09.30. 21:39:38

@Boar.: igen a lipsi forradalom az aztan veszelyes dolog

na ugorgyunk

conchita wurst 2017.09.30. 21:46:40

@élhetetlen: 'Ha betelepül egy szír ide, itt születik, szocializálódik a gyereke'

- na haggyuk a marhaságokat. Eddig is volt Pesten minden féle legális migráns még szír pénzváltó meg büfés is, kutyát nem zavarta amíg NAGYON kevés van. Amúgy a keletiben a leggusztustalanabb büfélet a szírek viszik vagy 20 éve.
- illegális migráns itt ne telepedjen le és ne szocializálódjon, főleg ne azért mert nyugaton nem kell ezért nekünk szánják - van itt is fél millió eltartott cigány meg egy rakat szegény

En sem vagyok vallasos de aki a keresztenyeket, kereszteny kulturat tamadja mo-n az azert jo mert rogton tudod hogy komcsi volt a csaladja. De hat ilyen barmok ezek.

élhetetlen 2017.09.30. 21:55:26

@DFK: A te kezeden is ott van akkor az áldozatok vére. Azoké a nőké, gyerekeké, akiket az apa legyilkolt, vagy fordítva, itt Magyarországon. Vagy robbantott, vagy megölt öt embert betépve egy buszmegállóban. Ők jobbak? Az csak véletlenül történt? Miért nem akadályoztad meg, miért engedted, hogy itt éljenek? Igen, nem minden magyar gyilkos, de, ha az engedéllyel, átvizsgálás után letelepedne 50 000 migráns, és egy gyilkolna, akkor mind az ötvenezer gyilkos. Ja.

DFK 2017.09.30. 21:55:38

@Boar.: előbb fog a libsik vére folyni.

DFK 2017.09.30. 21:58:57

@Boar.: előbb fog a libsik vére folyni.

Éhesló 2017.09.30. 22:03:42

A falubelieknek, de a magyaroknak is joguk van a véleményükhöz és ahhoz, hogy békében, nyugalomban élhessenek.
Ezt a jogukat olyan haladárok, önjelölt népboldogítók vonják kétségbe, akik ávós, bőrkabátos kohnlegény felmenői még lövethettek is, ha nem volt a duma elég meggyőző.
Szerencsére ma se ruszki, se román nem áll a haladárok háta mögött, ahogy a magyar szavazóik is elfogytak, mint a hó a napon.
fél év múlva el lesznek hajtva megint a fenébe.
Addig meg nevessünk az ajvékolásukon sokszor, nagyokat.
Ajvé, córesz mesügék!

illaim 2017.09.30. 22:04:19

Miután végig olvastam az összes beírást, voltam olyan mazochista, azt a következtetést kell levonnom, hogy az Orbán adminisztráció támogatja a terrorizmust! Teszem ezt annak a hírnek az ismeretében, hogy a panziós a Magyar Állam által oltalmazotti státuszban részesített menekülteket akart elszállásolni!
Az itt fröcsögő fidesstálibok szerint viszont egytől egyig terroristák 1-100 éves korig bezárólag! Tehát a Magyar Állam életveszélynek teszi ki az állampolgárait, és ezt a lesúlytó tényt még az Orbán is elismeri,hiszen önvédelemre buzdítja a szolgáit/talpnyalóit! Nem kicsitvagytok ti eszement bolondok!
LOL

Brix 2017.09.30. 22:06:42

@élhetetlen: @Boar.: " A 2011. évi magyarországi népszámlálás adatai szerint 644 524 fő, vagyis a lakosság 6,5%-a vallotta magát valamelyik hivatalosan elismert nemzetiséghez tartozónak. " A zemnberek elsöprő többsége magyarnak vallja magát, ezért mi egy " homogén " nemzetállam vagyunk, bárki bármit mond....

Éhesló 2017.09.30. 22:06:58

@Boar.: ne álmodozz te barom ávósfattyú.
Apádék ideje kitelt, többé nem akasztgathattok kedvetekre magyarokat.

conchita wurst 2017.09.30. 22:08:17

@illaim: a falubeliek biztonsagaert az onkormanyzat felel nem a panzios

ertheto hogy uzletet akar, de akkor le fog kelleni fizetnie a falut

igy megy ez

élhetetlen 2017.09.30. 22:12:43

@Willkommenskultur: „egyelore ugye rekordokat dont a turizmus”. Igen, és rendkívül büszkék vagyunk rá, lásd bulinegyed, hogy mi vagyunk Európa legolcsóbb kocsmája és kuplerája, ezért ide jönnek az angolok legénybúcsúra, a helyben lakók nagy örömére.

élhetetlen 2017.09.30. 22:17:59

@Willkommenskultur: Már megint nem tudod, mit beszélsz. Kvóta az van, a kávédban is. Mennyi a cukor, mennyi a kávé. Csak az a kérdés, hogy milyen arányról beszélünk. Arról volt szó, hogy nincs betelepítési kvóta. Arról volt szó, mégegyszer mondom, hogy kevesebb, mint 1300 ember kérelmét kellett volna elbírálni. De ne írj több okosságot, mert az én türelmem is véges.

Willkommenskultur 2017.09.30. 22:19:43

@élhetetlen: budapestet imadjak a turistak mert olcson lehet bulizni, pont ezert mennek pragaba is

es ez tök jó

morph on deer 2017.09.30. 22:20:57

@Ekrü:
” "-Na ezt meg kb 5 percenként elsütitek ”

Tekintve, hogy az én koromban örpercenként nemigen süt el mást az ember... ;)
Egyszerűen tovább tart a dolog, bár ezt a te helyedben akár értékelni is lehetne ...
Vagy rosszul tudom?

morph on deer 2017.09.30. 22:28:11

@conchita wurst:
“ertheto hogy uzletet akar”

Azért ‘hívja meg’ az érdekelteket?
Magadnál vagy?

Avagy hallottál már arról, hogy előfordul olyan kirívó eset is, hogy valaki úgy viselkedik, mint egy EMBER?
Jó, tudom, ez itt Magyarország, szóval nem jellemző...
De esetleg mégis megtörténhet(ne)!
Szóval?

conchita wurst 2017.09.30. 22:37:10

@morph on deer: meghivja de nem ingyer

epp arrol volt szo hogy tok ures a panzio kell a neger turista is mer mas nincs

persze h van olyan neger, cikany stb. aki viselkedik de nagy az eselye h problema lesz 7vegen a diszkoba

falusi helybeli pedig olyan rasszista lehe ahogy csak kedve tartja a viselkedos neger igy jart nem a magyarok problemaja az o fajtajanak a megitelese

élhetetlen 2017.09.30. 22:47:46

@conchita wurst: Na,már csak te hiányoztál nekem mára. Most kezdjen előről? „illegális migráns itt ne telepedjen le és ne szocializálódjon”. Szó nem volt illegális migránsokról. „de aki a keresztenyeket, kereszteny kulturat tamadja mo-n az azert jo mert rogton tudod hogy komcsi volt a csaladja.”. Nem volt komcsi a családom, még a tsz-be sem léptünk be, ha mond ez neked valamit. Már valakinek leírtam, hogy a pénztelen öreget nem búcsúztatta el a pap, mert nem fizette az egyházpénzt, mert nem volt miből. Apámat még a pap temette, adott összegért, de mivel hajnalban fulladt meg egy kórházban és nem kapott utolsó kenetet, ezért a pap nem volt hajlandó elbúcsúztatni a családtól. Tudod, a búcsúzom tőled kedves feleségem szöveg, már nem fért bele. Ilyen nincs. De megtörtént, ezzel az indoklással. Anya, mikor haldoklott, már mondta, hogy nem kér egyházi temetést. Nem kell ahhoz komcsinak lenni, hogy felforduljon az ember gyomra ettől a bagázstól. Hát én is ilyen barom vagyok, és nem látom Semlyénben, vagy Tőkésben a követendő keresztény embert. Ez van.

morph on deer 2017.09.30. 22:53:54

@conchita wurst:
De most tényleg: ez kinek hozott volna változást az életében?
Mármint az “ősmagyarokon” kívül?

Mert az a néhány - legális! - migráns legfeljebbesélyt kapott volna, hogy megismerje, milyen szép is Pécs és környéke!

Valaki esetleg megállt volna a fejlődésben? Pécs “no go” zónává változott volna? Vagy mi?

Ahelyett, hogy büszkén hirdetnénk, hogy kám, a 150 évnyi török megszállás eredménytelen maradt...

Valaki is gondolkodik az orbanista oldalon?
Halló!
..?

conchita wurst 2017.09.30. 22:54:34

@élhetetlen: ne hazudj

van csomo ingyen pap

élhetetlen 2017.09.30. 23:03:17

@Éhesló: „A falubelieknek, de a magyaroknak is joguk van a véleményükhöz és ahhoz, hogy békében, nyugalomban élhessenek.”. „bőrkabátos kohnlegény felmenői még lövethettek is, ha nem volt a duma elég meggyőző.”. Most sokkal jobb. Most kiszurkáljuk a kocsik kerekeit kezdetnek, aztán esetleg felgyújtjuk a panzióját. Csak azért, hogy békében, nyugalomban élhessenek, miközben még semmilyen atrocitás nem érte őket, legfeljebb láttak volna barna bőrű embereket az utcán. Ebben a légkörben addig nevess, míg valaki ki nem találja, hogy rossz oldalon van elválasztva a hajad, és az buzis, és meglincselnek. Mert joguk van a véleményükhöz, és te zavarod a látványoddal a nyugalmukat, békéjüket. Csak engedd el a fantáziádat!

conchita wurst 2017.09.30. 23:04:53

@élhetetlen: nemetek evek ota felgyujtjak a menekultszallasokat menekultekkel egyutt

ne sipakoljanak mar ety gumi miatt

élhetetlen 2017.09.30. 23:11:48

@conchita wurst: „van csomo ingyen pap”. Biztosan, minden faluban legalább három. Én nem hazudok, tényeket írtam le, de hogy te hülyeséget beszélsz, az biztos. És még szemét is vagy, azzal, hogy hazugnak nevezel. Ki talál ki ilyet csak azért, hogy egy magadfajta seggfej beleköthessen?

morph on deer 2017.09.30. 23:12:28

@conchita wurst:
Conchita, dear, itt nem a valós félelmeknek volt valamilyen - bármilyen! - szerepe, hanem a beléjük sulykolt sablonos “migráns” képnek..!

Ne tévedj, én sem akarok “betepíteni” senkit! Csak azt szeretném, ha a valós szinten reagálnánk dolgokra, és nem a propaganda döntené el, hogy mit gondolunk valamiről, hanem mi, a valós tapasztalataink alapján!

Őcsényben senki nem látott még életnagyságú migránst, de már “tudták,” hogy az “nem jó nekik” (ki tudja, miért?) és reagáltak, úgy ahogy..,.

conchita wurst 2017.09.30. 23:19:19

@morph on deer: persze h nem jo nekik

ahova migrans ment ott robbantas teherautozas fiki fiki lett a vege

de hulyek a falusiak meg kene varniuk amig naluk lesz problema

mer hatha nem is - milyen elonyuk is lesz a kockazat vallalasbol? ja semmilyen

a hulye raszistak hatez FELhaboritto

élhetetlen 2017.09.30. 23:23:29

@conchita wurst: Nem a németek gyújtják fel a menekült szállásokat, hanem bizonyos németek. Magyarországon nem a magyarok locsolják le benzinnel, és gyújtják fel a hajléktalanokat, vagy rugdossák halálra, hanem bizonyos magyarok. Azt hiszem, nem érted. Engedtessék meg nekem, hogy úgy legyek magyar, hogy nem vállalok csak nemzetiségen alapuló közösséget a Magyarországon is garázdálkodó állatokkal, akik, szintén magyarok. Gondolom, a németek többsége is így gondolja. De itt befejeztem, nincs miről beszélnünk.

conchita wurst 2017.09.30. 23:28:11

@élhetetlen: minden nemet utalja a bevandorlokat, meg a fehereket is

a törököket perze jobban, a szarabokat meg jobban. a legjoban a negereket utaljak a negroid kulturanal semmi sem all tavolabb a nemetektol

persze nem mind gyujtogat de hat nem mindenki szereti a piszkos munkat

morph on deer 2017.09.30. 23:37:34

@conchita wurst:
Különbség: ezek a magyar államtól tartózkodási engedéllyel itt tartózkodó családok, gyerekkel, stb.
Gondolod, hogy ugyanaz a kategória?
Mert én nem.
Persze lehet, hogy én vagyok a kakukktojás.

élhetetlen 2017.09.30. 23:45:07

@Willkommenskultur: Édes Istenem, miért is foglakozok egy szellemi fogyatékossal. „budapestet imadjak a turistak mert olcson lehet bulizni”. Már írtam, de nem fogtad fel. Arra vagy büszke, hogy Budapest a legolcsóbb kocsma és kupleráj Európában? Persze, szerinted ez tök jó. Két londoni utcai szendvics árából leihatja magát úgy, hogy végig hányja, és vizeli az utcát, ez tök jó? Most hogyan magyarázzam el, hogy, ha a kormány nem kiterjesztené több szobára a kedvezményes adózást a rövid távú kiadásra, hogy jöjjenek csak hányni, hanem, pl. adómentessé tenné a fél éves, vagy hosszabb távú kiadásokat, amivel kicsit javulna az albérleti helyzet is a magyaroknak, a kupi csökkenne, a dunaparti szállodák vendégeinek száma meg ettől nem csökkenne. Érted? Nem.

Willkommenskultur 2017.09.30. 23:48:26

@élhetetlen: mindenfele turistabol tobb van

jobb a kozlekedes, sokkal tobb a latvanyossag

a demszky fele szocko butapest a multe hat most nem tetszik a fejlodes a lipsiknek de a turistaknak igen

élhetetlen 2017.09.30. 23:53:37

@conchita wurst: Biztosan jók az információid,. Minden német helyesli a gyújtogatásokat, csak nem akarja bepiszkolni a kezét. Nem tudom. Én, mint magyar, nem helyeslem a hajléktalanok felgyújtását, és nem azért, mert nem szeretem elvégezni a piszkos munkát. Most csak annyi, hogy menj a …

solo 2017.09.30. 23:59:32

Az egyik videóban a roma a fehér autóban, na ,annak volt a legtöbb esze az összes közül! Kurva nagy respekt neki! :)
A sok agyhalott meg habzó szájjal üvölt a falugyűlésen... Akasztanák a Sorost, de,ha az utcán szembe találkoznának nem ismernék fel! :)) Ugyan ez a helyzet a migránsokkal. 3D-ben még egyet se láttak,de féltik a szír nőktől meg a gyerekektől a lányaikat, meg gondolom az őcsényi tömegrendezvényeket a terror akcióktól. :)))) Őcsényben is kényelmesebb volt a balázssót nézni délutánonként éveken keresztül,mint művelődni esetlegesen.
Azzal kéne kezdeni,hogy kivesszük az egyenlőségjelet a menekült,meg a bevándorló közül! Mikor ez megvan és tudunk különbséget tenni egy eritreai néger meg egy szír kislány között,akkor lehetne elkezdeni gondolkodni, hogy melyiket, hogyan kezeljük!
Itt nem a sztori tárgya a meglepő, hanem a mérhetetlen sötétség, amin még a Kern féle sötétségmérő is kiakadna! :))))

Willkommenskultur 2017.10.01. 00:03:23

@solo: tehat ha semmi elonyuk a bevndorlok migrik ciganyok faluba fogadasabol akkor miert is furcsa h nem akarjak?

miben mas ez mint hogy nyugat europa sem akarja oket ezzert lelkesen szetkvotazna oket?

solo 2017.10.01. 00:09:08

Miért, már előnyük is kell,hogy származzon belőle?? Eddig erről nem volt szó! :))
Vagy ezzel a mégis jelenlévő ám láthatatlan intelligenciára akartál rámutatni? A kőkemény, számító, üzletemberesre, aki mindig csak érdekek mentén cselekszik? :))
A falugyűlésen készült felvételekből nem az látszik,hogy akár az érdekeik eszükbe jutottak volna! Pont ez a probléma,hogy még ennyi se, csak az óbégatás...

Willkommenskultur 2017.10.01. 00:11:03

@solo: a vilagon egy falu sem akar szemetegetot, migrantanyat, elmegyogyintezetet meg ilyen faszsagokat

ezert most jon az a resz hogy akkor mennyit fizetnek erte es ki fogja kifizetni kinek

élhetetlen 2017.10.01. 00:11:11

@Brix: Nem ez volt a kérdés, hanem az, hogy akinek már az anyja is Magyarországon született, de a felmenője szír, az miért ne vallhatná magyarnak magát, ha te a német felmenőiddel megteheted.

HABONYKOMMANDÓ. 2017.10.01. 00:13:57

"Ilyen országot akarunk? Ilyenek akarunk lenni?"

Nem pont . Olyan orszagot szeretnek, ahol a tetves mocskos terroristakat, es oket segito sorosberenceket, mar a hataron le geppuskazzak.

HABONYKOMMANDÓ. 2017.10.01. 00:17:26

"Ilyen országot akarunk? Ilyenek akarunk lenni?"

Nem pont . Olyan orszagot szeretnek, ahol a tetves mocskos terroristakat, es oket segito sorosberenceket, mar a hataron le geppuskazzak.

solo 2017.10.01. 00:22:50

@Willkommenskultur: De a szemetét vigyék el az ő falujukból,meg az elmegyógyintézetbe való szomszédot is valahova, igaz!?Hová is? Ja, a másik faluba jó lesz! Hogy ők se akarják.. meg a 3ik, 4ik falu se!?? Hát, akkor előbb-utóbb majd valakinek el kell kezdenie gondolkodni a megoldásokon,a sok üres szardobálás helyett.!? :)
Addig nincs ezzel gond,míg nem a mi szemetünkről vagy hozzátartozónkról van szó. Ha meg igen,akkor meg segítsen mindenki,aki tud! Nem is tudom,nekem ez a szánalmas, nem a gondolkodás!

Willkommenskultur 2017.10.01. 00:31:51

@solo: pontosan

mit erdekel engem hova viszik a migriket, en mondtam mar az elejen h lojek le oket a hataron

gigabursch 2017.10.01. 05:31:33

Az őcsényiekkel teljes mértékben egyetértek.
Szent Mihályi elvek mentén elvágták a baromságot. Azonnal. Tőből.

S igen: Ilyen idióta polgi nem kell egy faluba.

A migriket meg már eleve valagba/pofán kellett volna lőni a határon. A "jog""védőkkel" együtt.

Brix 2017.10.01. 07:51:06

@élhetetlen: Azok, akik muszlimok, soha nem lesznek magyarok, sőt, a feleségüket és a gyereküket is iszlamizàlni fogjàk...A keresztények esetében van rà esély, de nem túl sok, hogy " elmagyarosodjanak" Fiatal , nincstelen férfiakat semmi esetre nem engednék be, mert ők a legkàrtékonyabbak...

Lajos Csánó 2017.10.01. 08:47:51

@élveteg: A választáson nem ez igazolódott!

Lajos Csánó 2017.10.01. 08:49:56

@gigabursch: Te nagyon okos!Ezek szerint minden turistával is ezt tennéd?!Aki pár napra megy üdülni az turista és nem migráns!

Helga Beauty Salon. 2017.10.01. 09:02:26

@Boar.: Csak szólok...soha nem voltunk homogén, egykultúrájú nemzetállam.

Főleg amióta itt vannak a hozzád hasonló házaló tetűhintás söpredékek is! Ti vagytok az ország szemet, az őcsényi eset pedig a bizonyítéka annak hogy elegünk van belőletek! Közeleg az idő amikor a pofátokon csattan egy két tenyér és mehettek a migránsaitokkal ahova akartok!

Helga Beauty Salon. 2017.10.01. 09:08:54

Az itt a legnagyobb baj, hogy a migránsok az erőszakoskodásukkal, terroristáskodásukkal, élősködésükkel együtt is rendesebb emberek mint akik a nyakunkra hozzák őket! A migránsok nem sunyii alattomos, mást előtérbe toló módon viselkednek mint ezek a kétszínű belsőleg romboló FÉRGEK!

Boar. 2017.10.01. 10:05:09

@Éhesló: Na mi van buzikatona, előkerültél? A komenyista hadseregben párthű alattvalóként most meg te vagy a hős nemzetmentő? Gerinc az születésed óta hiányzik vagy később sorvadt el?
Ne legyél ennyire büszke a magyarságodra, nem tudhatod, ki csinálta fel anyádat a hatos út mellett...

Boar. 2017.10.01. 10:12:29

@Brix: Egy jász magyarnak vallja magát, a kun is magyarnak vallja magát. A számaidat tekintve a cigányok jelentős része is magyarnak vallja magát, velük együtt biztos borulna a hat-hét százalék.
Amúgy meg überszittya nemzetmentőként ne lőj már ekkora öngólt, hogy a jelenlegi országhatárokon belül statisztikázva jelented ki a "homogén nemzetállam" fogalmát. Ha a "nagy magyarország" területét nézzük homogenitás szempontjából, akkor pláne más a helyzet...ennyit a történelmi homogenitásról...

Boar. 2017.10.01. 10:17:17

@conchita wurst: Agyatlanka, nem a "lipsik" fogják kitaposni a beleteket, hanem a gondolkodó emberek. A gazdáid támogatottsága 20-25%. Ezzel lehet választást nyerni mert az a másik 75-80% a szavazófülkében nem képes az összefogásra de ha balhé van a téren, akkor igen. A gazdáid elég pénzt kiloptak már az országból ahhoz, hogy zajdát kössenek a hátukra és itthagyjanak benneteket a szarban, de titeket, nyomorult fideszcsicskákat meg fognak találni és akkor visszanyal a fagyi, az arrogáns, pofátlan stílusotok.

conchita wurst 2017.10.01. 10:27:04

@Boar.: ne almodoz miota a lipsiket elkergetek nem mindenapos a milios tomeg a zutcan

10ezer volt a legtob de az is uty jot osze h a llipsiktol elhatarolodott a tunti

'A gazdáid elég pénzt kiloptak már az országból ahhoz, hogy zajdát kössenek a hátukra és itthagyjanak benneteket a szarban'

a fideszes vezetok magyarok evezredek mulva is it fognak elni nem uty mint az idegen szivu demszky es a bissau guineai allampolgar maszopos vezetok

Boar. 2017.10.01. 10:39:03

@conchita wurst: Neked lesz a legszarabb. Akik pénzért csinálják ezt amit te pusztán ostobaságból, legalább üzletet kötöttek a sátánnal. Te viszont ingyen vagy hülye... :-)

conchita wurst 2017.10.01. 10:52:24

@Boar.: nem hiheto az avhs zsido lipsi partoknak a matyarokert agodas sajnos

le kell cserelni valasztokat uty lacik

Éhesló 2017.10.01. 21:28:13

A cenzúra szánalmas dolog és kontraproduktív is.

gigabursch 2017.10.02. 07:34:51

@Lajos Csánó:
Úgy látom a cenzor kiszedte a válaszomat.
Pedig csak arról volt benne a szó, hogy a turista és a migri erősen nem ugyanaz...
Aki meg eközött nem tud különbséget tenni azzal meg szintén baj van...

No comment...

Lajos Csánó 2017.10.02. 07:40:18

@gigabursch: Lehet attól beszélsz hülyeséget,mert nem tudsz olvasni,esetleg nem érted amit olvasol?Akikről szó volt azokat már átvilágították,és nem migránsok voltak!

Lavinia Pinkerton 2017.10.02. 09:42:33

@Conchobar: És ti vidékiek, mit szólnátok, ha egy pesti kirándulásotokhoz, vagy egy üdülésetekhez bárhol a helyi lakosok előtt kéne megjennetek mustrára, hogy akarják -e, hogy átlépjétek az ő városuk határát ?
Szerintem az ilyen falunépét nem engednék be jobb helyekre.

gigabursch 2017.10.02. 17:15:01

@Lajos Csánó:
átvilágított migri...

Sötét vagy édesöcsém, mint néger feneke az alagútban...

Lajos Csánó 2017.10.02. 20:22:07

@gigabursch: Ettől még nem tudsz értelmesen olvasni!Ez volt az utolsó válaszom!
süti beállítások módosítása